Home / Noutati / Anunț public privind decizia Etapei de încadrare

Anunț public privind decizia Etapei de încadrare

U.A.T. COMUNA JIJILA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Tulcea, prin continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul: ”Înființare sistem de canalizare cu stație de epurare în satul Garvăn, comuna Jijila, județul Tulcea” propus a se amplasa în satul Garvăn, comuna Jijila, Tarla 6, Parcela 68 LOT1/II + străzi intravilan/extravilan, județul Tulcea.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M Tulcea, str. Isaccei, nr. 73, etajul 3, municipiul Tulcea, în zilele de luni până joi între orele 08.00-16.30 și vineri între orele 08.00-14.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmtl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a A.P.M. Tulcea.

Vezi si

Anunț public privind elaborarea proiectului de hotărâre privind aprobarea inițierii închirierii unor terenuri arabile libere, proprietate privată a comunei Jijila, în vederea atribuirii în condițiile art. 16 din Legea nr 32/2019 crescătorilor de animale, aprobarea studiului de oportunitate și a documentației de atribuire

Anunț public referitor la elaborarea proiectului de hotărâre privind aprobarea inițierii închirierii unor terenuri arabile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *