Home / Noutati / Audiențe avocatul poporului – luna august 2022

Audiențe avocatul poporului – luna august 2022

COMUNICAT

Miercuri, în data de 17 august 2022, reprezentanții instituției Avocatul Poporului Biroul Teritorial Constanța, vor fi prezenți în Tulcea, pentru a acorda audiențe cetățenilor și pentru a primi petiții.
Activitatea se va desfășura la sediul instituției Prefectului Tulcea, începând cu ora 1000, în spațiul pus la dispoziție.
 ACORDAREA AUDIENȚELOR ESTE GRATUITĂ.
Persoanele interesate, sunt rugate să  se programeze la  numărul de telefon 0241 550 544, iar pentru operativitate, persoanele care se prezintă în audiență să aibă cererea/ petiția din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie inclusiv dovada că s-au adresat în ultimul an unei autorități publice ( primării, prefectură, casa de pensii, inspectorate, DGASPC, sau orice alte instituții care implica autoritatea statului.) și nu au primit  răspuns sau rezolvarea problemei cu care se confruntă este tergiversată nejustificat.
În situația în care nu pot ajunge în ziua programată, persoanele interesate se pot adresa instituției Avocatului Poporului – BT Constanța telefonic la nr. 0241550544 sau în scris, prin poșta electronică la adresa de email avpconstanta@avp.ro sau prin Poșta Română la adresa din mun. Constanța, B-dul Ferdinand nr.7 bis, județ Constanța.
Instituţia Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.
Petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului trebuie să se facă în scris şi să indice numele şi domiciliul persoanei fizice lezate în drepturile şi libertăţile acesteia, drepturile şi libertăţile încălcate, precum şi autoritatea administrativă ori funcţionarul public în cauză. Petiţionarul trebuie să dovedească întârzierea sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona legal petiţia.

Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Constanța

Consilier coordonator, Felicia Nedea

Vezi si

Comunicat – audiențe Avocatul Poporului în luna februarie 2024

Miercuri, în data de 21 februarie 2024, reprezentanții instituției Avocatul Poporului Biroul Teritorial Constanța, vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *