Home / Noutati / Campanie de recrutare – Autoritatea Electorală Permanentă!

Campanie de recrutare – Autoritatea Electorală Permanentă!

Autoritatea Electorală Permanentă continuă campania de recrutare de personal atât pentru Corpul Experților Electorali cât și pentru operatorii de calculator.

Ținând cont de interesul public reprezentat de necesitatea organizării în condiții de transparență a alegerilor, pentru a preîntâmpina apariția unor situații privind numărul insuficient de personal în scris în Corpul Experților Electorali, pentru următoarele procese electorale, Autoritatea Electorală Permanentă continuă campania de recrutare a persoanelor interesate să facă parte din Corpul Experților Electorali sau să participe la alegeri în calitate de operatori de calculator ai secțiilor de votare.

Materiale informative:

Adresa Autorității Electorale Permanente!

Cerere pentru desemnarea ca operator de calculator al biroului electoral al secției de votare;

Cerere de admitere în Corpul experților electorali din țară pe bază de aviz favorabil;

Cerere de admitere în Corpul experților electorali din țară pe bază de examen;

Material de informare – CORPUL EXPERȚILOR ELECTORALI;

Material de informare – pentru persoanele interesate a fi operatori de calculator în birourile electorale ale secțiilor de votare;

Persoanele interesate pot depune, în scris sau în format electronic, cereri în acest sens la Biroul Județean Tulcea al Autorității Electorale Permanente sau la sediul Primăriei. Primăria va redirecționa cererile depuse către Biroul Județean al Autorității Electorale Permanente.

Mai multe informații cu privire la admiterea în Corpul Experților Electorali sau la înscrierea la sesiunile de examinare practică a competențelor pentru operatorii de calculator se regăsesc atât pe site-ul Autorității Electorale Permanente: www.roaep.ro, cât și în materialele informative.

Vezi si

Anunț public referitor la elaborarea proiectului de hotărâre privind aprobarea contului de închidere a exercițiului bugetar, pentru anul financiar 2023

Anunț public referitor la elaborarea proiectului de hotărâre privind aprobarea contului de închidere a exercițiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *